21 February, 2008

I: cum se cheama liftul? R: liftuuuleee ...

cand l-am vazut, am stiut clar ca trebuie sa ma folosesc de el la o sedinta foto. Imi faceam griji daca voi avea acces sau nu, daca il voi putea bloca cu usile deschise sau nu, cand sa merg ca sa nu fie nimeni, si multe alte griji ... dar bineinteles ca nu erau grijile pe care chiar trebuia sa mi le fac

am trecut peste primele temeri, cum ai zice peste. Ma gandeam eu ... "restul va fi piece of cake" si "a lot of fun". Partea cu distractia nu pot zice ca nu a fost. Cu restul, nu as zice ca a fost la fel. Poate ca nici nu aveam cel mai ok echipament, dar trebuia sa ma descurc cu ce aveam, si atunci mi-am dat seama;
totul era metal, reflexiile erau mult prea aiurea si necontrolate, oglinda era imensa, dar erau urme de degete pe ea de parca numai copii mici s-ar fi jucat pe acolo, si fiind atat de mare, nici nu aveam unde sa ma ascund incat eu sa nu apar, ca sa nu mai zic ca tot ce era in spatele meu se vedea in oglinda (usi, scari, pereti, etc). Blitzurile trebuiau sa stea la distanta sa nu apara in cadru, dar usa fiind ingusta aveam nevoie de lumina cat mai in dreptul usii incat sa nu-mi genereze umbre, si mult mai multe obstacole

peste unele se si observa ca nu am reusit sa trec, dar revin la prima parte ca macar a fost distractiv si educativ in acelasi timp.

iar acum, in timp ce scriu si mai revad o data pozele de mai jos, imi vine in minte refrenul unei piese. Sunt sigur ca va dati seama care - eu tocmai am bagat-o in playlist sa am inspiratie :))

"Workin like a dog for the boss man
Workin for the company
Im bettin on the dice Im tossin
Im gonna have a fantasy"
"Jackies in the elevator
Lingerie second floor
She said can I see you later
And love you just a little more"
"I kinda hope we get stuck
Nobody gets out alive
She said I'll show you how to fax
In the mailroom, honey
And have you home by five"
"Love in an elevator
Livin it up when I'm goin down
Love in an elevator
Lovin it up till I hit the ground"


da, asa-i, sunt doar niste versuri ... dar speranta moare ultima, nu?

109 comments:

Unknown said...

Imi dau jos palaria la prima poza, e cat se poate de reusita si de profi. Norocul tau si ca ai model fain :-)

Anonymous said...

Foarte interesante imaginile... Lumina, culorile, punerea in scena, grija pentru detalii, toate denota o anumita aura de profesionalism din partea fotografului. As avea doar o singura intrebare, unde se afla liftul asta?

Anonymous said...

Noi aici avem un lift suuuuuuper. Ceva firma nemteasca. Merge 3 etaje si pentru fiecare etaj are buton separat si face "ping-ping" cand se deschide usa.

Anonymous said...

Ioai... eu cred ca as innebuni sa aud "ping-ping" la fiecare etaj. Cred ca este foarte stresant. Hai mai zic sa faca "ping-ping" dupa ce se deschide usa, mai ai timp sa fugi ceva, dar asa... inainte sa se deschida...criminal!!! Ati incercat sa faceti reclamatie la firma producatoare?

Anonymous said...

Am incercat odata... mi-a fost suficient.
Sa vezi faza: mergeam eu asa cu liftu si aud "ping-ping"... M-am speriat rau, rau tare... Am privit disperat in jur, ca un animal prins in capcana... spre norocul meu vad licarind timid un buton (altul decat celelalte 3 mentionate anterior)
Mi-am spus: asta trebuie sa fie butonul de facut reclamatie !!! Si... nefericitul de mine, am apasat...
Ioooi ce mi-a fost dat sa vad dupa aia... Nici nu s-au deschis usile bine si au intrat niste derbedei cu securi, galeti si pelerine de ploaie inauntru... Mamaaaaaa ce tambalau...

Nu e bine sa faci reclamatie. Poate doar anonim...

Anonymous said...

Se mai intampla... probleme de comunicare; nu trebuie facut prea mare scandal pentru o mica neintelegere. Doar sunt si ei oameni. Trebuie sa bucuiasca si ei pe ceva si nu poti tot timpul cu sic livurii. Trebuie sa fim intelegatori si sa aratam si putina compasiune. Suntem doar oameni...

Anonymous said...

Oameni, oameni... da' sa stim si noi.

Anonymous said...

mishto melodia. Sincer nu am auzit-o niciodata, dar oricum versurile sunt mult peste ceea cu ce sunt eu obisnuit: "Intr-o mica balta/ Patru ochii luceste.../Ce sa fie oare? / Cred ca e doi peste..."
Adauga si asta la atmosfera...

kopr said...

Auzi maz, noi suntem aia cu liftu, vezi ca suntem cu ochii pe tine! Peste tot! Si e liftu nostru si face "ping-ping" cand vrea muschii nostrii si pumnii nostrii (care minte nu are)! Gata, am terminat cu semnele de exclamatie pe ziua de azi, si revenind pe un ton prietenesc: o sa te asteptam cu bratele deschise (si pumnii inclestati de atata bucurie a revederii) in spatele usilor care se deschid la lift indiferent daca intri sau iesi din lift. O sa fim acolo, doar pentru tine pentru ca meriti o atentie deosebita. Iti uram trepte fara numar.

Anonymous said...

"Pasarile trec in zare,
Eu ma uit, ele dispare..."

pur si simplu imi dau lacrimile...

Anonymous said...

Eu stiu una si mai faina:

"La umbra nucului batran 2 tractoristi se kk,
Se sterg cu bastile la kr,
Le pun in cap si... pleaca"

E genial fragmentul... n-are nimic de-a face cu liftul... imi place mie...

Anonymous said...

Eu am auzit ca astia au oameni care asta fac toata ziua...urmaresc treduri pe net despre produsele lor, dar am crezut ca e o gluma... fiti vigilenti, fratii mei... ochiul va urmareste...

Anonymous said...

Stiati ca bunica a vrut sa o dea pe mama la scoala medicala, ca sa o faca moasa?

Anonymous said...

Serios? Nu stiam.

Anonymous said...

Ihi.. dar nu a mers. Pe mama nu o atrageau ocupatiile astea boeme... a dat la istorie si a cazut :(

Anonymous said...

Si n-a mai dat inca odata?

Anonymous said...

baiatu cu tractoristii ai grija aici ca nu stii despre ce vorbesti. Unchiul meu e tractorist sa stii si nu a facut asa ceva in viata lui, si analizand putin mai profund acel fragment care tie iti place atat de mult as avea totusi o intrebare pentru tine: de ce tocmai umbra unui nuc? Adica de era un stejar se considera cum ca acel fapt rusinos s-ar fi consumat la baza unui simbol national? Daca era o salcie s-ar fi considerat ca era plangatoare din cauza mirosului?

Anonymous said...

nu... alte vremuri, alte mentalitati, alte oportunitati. Ce sa-i faci... cred ca regreta si acum, dar asta e viata. Oare se fac banii frumosi din moshit?

Anonymous said...

Nope..., neaparat nuc...
Nucul e mai bun...
Nu se-ndoaie de mijloc

Anonymous said...

Se fac, se fac bani faini...
Uite moshu' meu e deja patron la firma lui...

kopr said...

Stiam eu ca avem de-a face cu niste nebuni! Nu puteau niste oameni seriosi sa se planga de lifturile noastre! Si baiatul cu pozele: ce obstacole? Adica noi ne chinuim sa facem lifturile cat mai bune, mai sigure si oricat de scurta ar fi calatoria sa fie cat mai placuta, sa poata omul chiar sa se aranjeze asa in ultimul moment, dar nu: tot ce vedeti voi :OSTACOLE!. Scari domnii mei, scari. Folositi-le, fac bine la sanatate, poate si mintala, poate mai aveti o scapare. Lifturi dintr-alea comuniste va trebuie voua, ba mai mult: dupa gratii si in camasi de forta cu voi!

Anonymous said...

Chestia cu nucul nu tine de simbolistica, cred ca e mai degraba o chestie de silabilisire... Cum ar suna?

"La umbra Gingo-Biloba-lui batran,
Doi traktoristi se KK..."


Hai sa fim seriosi...

Anonymous said...

"Niciodata sa nu mergi pe scari dupa ce mananci" - Guy Elevator

Te-ai prins...?

Anonymous said...

Nuc, nuc. Dar din lift la nuc e cale lunga sa ne-ajunga! De ce am ajuns la nuc, de ce e nucul mai lift ca liftul? Si daca liftul se chaeama "Liftuleeee" nucul se cheama "Nuculeee" sau tot "Liftuleeee" daca e mai lift ca liftul?
PS: si ce te lauzi ca a ajuns patron? si unchiul meu putea sa ajunga patron, de fapt a si fost la firma lui cu un tractor.

Anonymous said...

ce blog nashpaa ducu, io zic sa-l inchizi, pana nu e prea tarziu!

Anonymous said...

da, nashpa blog, si eu zic la fel

Anonymous said...

La voi a ajuns pauza de masa???

Anonymous said...

Baieti, baietii... hai ca divagam de la subiect. Sunt sigur ca putem impaca si capra si vitelu... Sa ajungem la un consens...la o intelegere, as putea spune chiar la o pacificatiune. Sa zicem ca Liftul respectiv e facut din nucul ingrasat natural de sotul tractorist al unei anumite moashe?

Ei, ce ziceti?

Anonymous said...

Unde mergeti la masa???

Anonymous said...

daaaaaaa...pauza de masa!
azi BOMBAAAA!!!

Anonymous said...

Hai ba lasati scrisul ca mi-e foame...

Anonymous said...

Si cu vaca si vitelu? Ce facem? Cum ii impacam daca tot i-ai bagat si pe ei in povestea asta? Incep sa nu mai inteleg nimic.

Anonymous said...

Bineeee... voi ati vrut-o...

Anonymous said...

Hai ma ca nu e naspha blogul!
Desi calitatea discutiilor de pe este relativ indoielnica...
Parol

Anonymous said...

Hai ma ca nu e naspha blogul!
Desi calitatea discutiilor de pe este relativ indoielnica...
Parol

Anonymous said...

ba da cine-i nucu ca io m-am pierd? ii un fel de nickname pt ducu?!

Anonymous said...

Salut, salut

de de ce ce ai ai postat postat de de doua doua ori ori??

kopr said...

Auzi mai, baiatu cu amenintari de genul: "Bineeee... voi ati vrut-o...", ne vedem la lift!

Anonymous said...

Nu mi-ati udat trandafiru cat am fost plecat. Sunteti degeaba, bidonii plini de carnati. Apropo, de unde pot sa imi iau niste pastile din alea de bagat in pamant, impotriva puricilor de planta

Anonymous said...

balbaitilor!
incoerentilor!
as propune un fan site pentru nucu!
merita asta!

Anonymous said...

asta asa ca sa sti si tu cine schimba numele la fishiere pe y

Anonymous said...

Adaptare:

"La umbra ducului batran,
Patru badarani scriu bloguri,
Trandafirul nu e ud, deci
tractoristii n-au trecut pe acolo..."

kopr said...

Nu stiu de unde poti sa iei pastile dintr-alea. Si noi am avut faorte mari probleme cu purecii cand am incercat sa punem plante ornamentale in lifturi si toti cei care urcau se umpleu de pureci de la plante! Era groaznic, toata lumea era plica de muscaturi! Am avut o groaza de plangeri, daca afli cumva de unde se poate face rost anunta-ne si pe noi.

Anonymous said...

Vers liber de prejudecati si subpozitii

Anonymous said...

A fost odata sub un nuc,
A fost intr-o padure,
Un fecioras pe nume Duc,
Ce manca numai mure...

Anonymous said...

Nemtii aveau o modalitate foarte eficienta de a scapa evreii de paduchi... Reusita 100% garantata. Nerecunoscatorii aia s-au intors impotriva binefacatorilor dupa aceea. Jidani...ce sa le faci...

Anonymous said...

"Iata pe un blog de pace,
Scriu baietii cu respect,
Ducu uita-te la dansii,
Cum se bat cu pumnu-n piept"

Asta-i cu rima...

Anonymous said...

Liftule masina mica,
Cum nu esti atent se strica...
Te duce-n sus, te duce-n jos,
La umbra nucului umbros...

Anonymous said...

nucule haiducule, cucule
ce mai faci tatucule, mucule
ca de cand nu ne-am vazut, multa sanatate.

da.. n-am gasit alta rima

Anonymous said...

Moama... respect Myth
Tata lor, ai castigat concursul
Dai o bere???

Anonymous said...

bah... cand iesim sa bem?
Bagam o bauta miercuri seara? Joi avem meci, deci iese din discutie. Daca nu miercuri, atunci vineri s-au sambata... Ce blog naspa, nu poti sa pui un poll ceva...
deci...cand? miercuri, vineri sau sambata?

Anonymous said...

Poezie dintre buci:
Sunteti muci!
Nu nuci, nici cuci!

Anonymous said...

intr-adevar... myth rules!
fac eu o bere :)

Anonymous said...

Ntztztztz...
Ai luat... locul 2 cu asta

Anonymous said...

Ati auzit ba...
Si-a declarat Kosovo independentza...

Anonymous said...

Grupul CounterStrikerilor care beau doar bere saluta poeziile castigatoare de la concursul lui Ducu. Bah, daca stau sa ma gandesc e destul de tare blog-ul asta... Concursuri de arta, umor de foarte buna calitate...ce mai... super!

Anonymous said...

tocanitzelor! ma duc sa fumez sa dau verde gandurilor!
ala cu independenta: tu stii bancul ala cu kosovarul?

Anonymous said...

Bah, acuma serios... cand mergeti la masa?

Anonymous said...

Mda...tu-i in gura de unguri, deja vor si ei independenta... De parca Harghita si Covansa ar fi la marginea tarii... Bozgori...

Anonymous said...

Kosavarii bani nu ari???

Anonymous said...

vreti sa va spun un banc cu moldovenii?

Anonymous said...

Liftuleeeeeeeeeeee, hai la 2?
Hai ba dau o bere...
Surd liftu asta....
Timisoreana...
Hai bah...

Ce banc de kko

Anonymous said...

nu pentru ca e vechi si il stim toti. zi-ne unul cu kosovari ca alea tre sa fie noi.

Anonymous said...

Kosovari ari bani...

Bwahahaha

Anonymous said...

P-E-S-T-E! am trecut din nou peste temri si va spun: tocanitelor! o bere nu sunteti in stare sa beti! beti!

Anonymous said...

P-E-S-T-E! am trecut din nou peste temri si va spun: tocanitelor! o bere nu sunteti in stare sa beti! beti!

Anonymous said...

"totul era metal, reflexiile erau mult prea aiurea si necontrolate..." acuma pe bune, ce drac de exprimare este si asta. "Camasa metalica a liftului ameninta sa incastreze in reflexiile-i impredictibile fiinta din interior..."
Asa mai mere...

Anonymous said...

Bah hai sa fim seriosi un minut...
..................................

Gata!!! Treceti la scris prostii din nou!!!

Anonymous said...

Apropo... stie cineva care este numele stiintific al nucului?
Parca era Eunucus Giganticus...
Sau Juglans regia din familia Juglandacee

Anonymous said...

Si totusi... cand iesim la bauta?

Anonymous said...

Convalescenta mentala din care asmatic au iesit cativa dintre voi, nu este o scuza pentru idiosincreziile debitate in acest loc sacru de impartasit sentimente stranii. De aceea pe un ton superior va poruncesc sa va detasati de crepusculul acestei pagini de web si sa MERGEM DRACULUI LA MASAAAAAAAAAA

Anonymous said...

Tot ce atarna si balangane se numeste pendul.

Anonymous said...

Domnule fotograf noi am ajuns la concluzia ca te folosesti de distinsa doamna din imaginile de mai sus pentru a-ti atrage faima trecatoare. Pentru a-ti rascumpara aceasta mare greseala nu poti face decat un singur lucru... sa adaugi poze cu tine in lift

Anonymous said...

Cu sau in toaleta adecvata te rugam....

Anonymous said...

Deasupra liftului ar trebui sa scrie...

"Prin mine treci spre locul de durere,
prin mine treci spre vesnica jelire,
prin mine treci spre gloata care piere.
Mi-a fost dreptatea-ndemn spre faurire:
puterea sfanta m-a zidit, instanta
in cer suprema minte, si iubire.
Etern traiesc si cate sunt substanta
'naintea mea etern au fost create.
Voi, ce intrati lasati orice speranta."

Dante rules!

Anonymous said...

Bah ma lasi cu dintii tai rostogoliti

Anonymous said...

la masa, la masa, domnilor! dar ce masa e aia fara bere? e ca nucul fara pere! asimptotic aspirand la ceva ce existentialistii ar numi o trasformare a eului nucului in eul parului, dar ce ar mai fi nucul fara ducul daca se tranforma in par sa faca pere doar pentru a rima cu bere?

Anonymous said...

"You can leave your hat on..."

domnul "man...i feel like a woman...."

pfuf...

Anonymous said...

"Cu sau in toaleta adecvata te rugam...."

Daca nu poti face poze-n lift macar iti ramane toaleta

Anonymous said...

Apropo, cine-i Corina???
"Alter-ego"-ul tau???

Anonymous said...

Da chiar asa... Corina... Ducu, hai sa fim seriosi ca noi fumam chestiile astea pe Y zilnic...

Anonymous said...

copilaria mea s-a orpit la usa unui lift
am uitat-o acolo cand usile s-au inchis in urma mea si liftul a inceput sa urce, etjul 1, etajul2, ...
apoi a venit acea necesitate stringenta...
ma rascolea asemeni unei dureri primordiale si ma ducea in acea stare incipienta de rasoala impotriva a tot ce e in afara mea,
strangandu-ma de vezica si atunci am urinat
si de atunci am gasit acea placere unica de a urina in lifturi, acea implinire interioara aproape absoluta atinsa prin descarcarea urinei pe peretii lifturilor!
cata placere, cata inaltare
da , e mai placut sa urinezi atunci cand urci cu liftul si intotdeauna trebuie sa fii atent sa termini inainte de oprirea acestuia, deoarece acel scuturat placut cauzat de orpirea liftului le etajul destinatie aduce un fel de cireasa pe tortul implinirii finale
nu stiu daca am folosit si liftul din poze pentru satisfacerea mea, dar imi pare destul de cunoascut

Anonymous said...

Asta parca-i o tema din "ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi" El ii fotograf de meserie si face poze la cai verzi pe pereti si umbla dupa potcoave de acelasi gen. Nu vad ce cauta el intr-un film cu razboi pana la urma. Poate ca actiunea se petrece doar in mintea lui, ca-n matrix. Da, pai si acolo aveau lifturi, da parca nu erau asa faine. Oricum cred, totusi, artistul s-a intecut pe sine insusi daca a reusit sa isi imagineze si o tipa in filmu lui. Bine, cred asta ii asa doar pentru rating ca romanu in sine nu era despre sex. Nu?!
In fine. Dar totusi am o dilema. Cine-i Corina? Ca n-apare nici in roman si nici in film. Poate o fii alter egulul lui?!

Anonymous said...

bine bine, dar noi cand frast mergem sa bem???

La modul cel mai serios posibil...

Anonymous said...

poate ca de aia are si motto-ul ala de mai sus... "sunt nehotarat sau nu..."

sunt si pilule rosii si slbastre, dar de luat se iau doar dupa ce bem... niciodata inainte...deci... cand bem?

Anonymous said...

Bag picioarele, eu ma duc singur la masa

kopr said...

Nesimtitilor! vandalizatori de lifturi! V-ati adunati toti aici!
Alcoolul dauneaza grav lifturilor! Nu mai beti atat! O sa ajunga tara asta fara un lift!

Anonymous said...

Duculeeeeeeeee... la Alecu pe blog sunt si nuduri... !!!

Si nu pot sa remarc ca are stranse mai multe posturi...acuma bine, nu asa multe ca tu aici, dar cred ca scriu mai multe persoane...

Anonymous said...

Da ce bah liftul ala ti se pare tie plin....

Anonymous said...

Mia mi se pare destul de gol...

Anonymous said...

Bine exceptand distinsa doamna din el...

Anonymous said...

nu suntem nesimtiti...nesimtiti am fi daca am spune ca liftul ala se potriveste ca nuca in perete... de exemplu...

Anonymous said...

Chiar bah, de ce naiba te-ai apucat sa pozezi lifturi cu amprente....

Anonymous said...

ma intreb daca nu as fi bun ca model deoarece oricum imi petrec majoritatea timpului prin lifturi si as accepta orican o sedinta foto
poate fotograful doreste sa ma contacteze
as avea totusi o singura conditie, m-as simti la inghesuiala intre 3 pereti de tabla cu un fotograf care mi-ar canta "love in an elevator" cat timp eu pendulez
e cumva gay?

Anonymous said...

iarasi apare nuca in duscutie ca mucul in batista vad ca! cine a bagat nuca in perete? nucul?

Anonymous said...

Chiar... de ce lifturi? Si de ce femei in lifturi? Ma asteptam mai degraba sa te vad pe tine in lift, simbol al emanciparii masculine de sub dominatia feminina, barbatul patrunde in incinta metalica cu reflexii necontrolate (asta e clar simbolistica feminina, daca am auzit vreodata una...), alias al intimitatii feminitatii spulberate... dar nu.
Astept o explicatie...

Anonymous said...

daca erau cumva amprentele corinei?
ale mele sigur nu erau, eu nu las urme decat umede

Anonymous said...

postul 98...

Anonymous said...

bye bye!
ma duc la masa!

Anonymous said...

postul 100...

Anonymous said...

hella boyz and bye bye!
ma duc sa caut lifturi
alter ego-ul meu cuducucudu de duce la masa, niciodata nu ne impacam

Anonymous said...

merg si eu la masa... mi-a parut bine sa va cunosc... poate ne mai intalnim pe aici... la o sueta ceva.

Si totusi, la bauta cand mergem?

Spor,

Anonymous said...

Sunteti niste neseriosi, eu nu mai merg cu voi la masa...

Anonymous said...

foaie verde, foaie lata
placa ducu la armata.
si de acolo, poze facea
de lumea se crucea

foaie verde, foaie lunga
vine ducu din armata..
bine asta n-are rima, dar nu mai conteaza
ducu tot poze facea..

of, ducule barbucule, mustiucule
buna dimi!!!

Anonymous said...

u realy suck m8! lasa-te de versificari de-astea mai ales aici unde un om incearca sa faca arta!
tu stii ce e aceea arta? arta, dom'le, arta! arta care te inalta asemeni unui lift! arta, dom'le, arta nu prostii dintr-atea! pai pe vremea mea tinere...

pe langa nucii
fara sot
in care canta cucii
cei cu mot
treceam suflandu-mi mucii

MRLftu said...

weiter weiter
m-a nebunit signup-er

mucii lucii bucii
mucii ducii bucii
mucii dancii bucii
razii buzii petrii

buciiiiiiiiiiii

da cu bifa
la berica
ar merge joica
ce zice baietzica?

Anonymous said...

Bah ce-nseamna "ftu"... din "MRLftu" bineinteles ???
Primu' care raspunde corect da o bere...

Bogdan M. Buza said...

hm... face treaba...

toate lifturile din alcatel sunt dotate cu asemenea modele???

Anonymous said...

tot stau si ma intreb...degetele alea sunt de la copii ?...cine stie ce "shuturi" au mai fost in lift....