05 March, 2008

amintiri din concediu

e cam nasol afara; dupa o saptamana in care am crezut ca sar de la geaca de iarna direct la tricou, brusc totul se intoarce cu susul in jos - adica ma face sa nu-mi pun in dulap hainele de iarna. Nu prea am mare lucru ce sa fac, asa ca ma apuc de reorganizarea pozelor de pe comp. Sa nu intelegeti ca n-ar fi organizate, dar daca tot ma plictisesc - atunci trebuie sa le re-organizez :)

si poate chiar datorita vremii, ma opresc ceva mai mult asupra pozelor din concediul de vara trecuta. Nu-mi vine sa cred ca parca a trecut atata timp. Mi se face din nou pofta de un concediu, dar incerc sa ma stapanesc ca doar mai e MULT timp pana la urmatorul - mi-am tinut degetele incrucisate cand am scris asta ca sper sa nu se adevereasca :))

in fine, in folderul de poze clasice de concediu, mai e un folder - nu-mi dau seama exact ce e, doar ca e denumit mai diferit; cica "selectie shooting" :))
-- "mi se pare mie sau e centrala data la maxim?", imi trece prin minte -- indiferent cum o fi, clar ca nu renunt la a revedea pozele astea doar ca sa verific pe ce temperatura e setata. La urma urmei, poate nici nu e din cauza centralei :)

si acum, stau eu si ma intreb: "oare la ce am nevoie de centrala? Ca tocmai am descoperit o noua surse de energie si caldura. Si pun pariu ca e ecologica"

2 comments:

Anonymous said...

..foarte frumoasa e Bianca :)

Anonymous said...

oooooaaaaaauuuuu chiar ai centrala ?