21 December, 2008

luna cadourilor ... again :))

nici nu stiu cum a trecut si anul acesta, dar un lucru e clar: sarbatorile au sosit si ... e vremea cadourilor pt cei dragi. Anul acesta insa, incerc sa ma scot - sper ca explicatia cu criza economica mondiala sa tina ... :)

insa, criza sau nu, afectat de ea sau nu, chiar cu mainile in san nu pot sta. Asa ca dupa ce am tot promis acest lucru de mai bine de 1 an, cred ca era momentul sa ma tin de cuvant.
drept urmare, m-am pus pe treaba, am facut o selectie de fotografii din diversele sedinte facute Biancai, si le-am pus toate intr-un album - si nu unul virtual, ci stilul clasic, pe hartie, ce poate fi tinut in mana si dat pagina cu degetul nu cu click, sageata dreapta si nici scroll. Aici insa, nu pot decat sa reproduc originalul, in speranta ca va voi incanta privirile. Cateva din poze le-ati mai vazut deja pe acest blog, dar ... puteti derula mai repede daca asta vreti

asa ca ... "enjoy"; sper sa va placa


P.S. si in ciuda intregii crize, indiferent a cui o fi aceasta, va doresc sarbatori frumoase, relaxante si un an nou fericit alaturi de cei dragi.

No comments: